در این مقاله می خواهیم درباره علت افت فشار پکیج با شما صحبت کنیم. دراکثر ساختمان ها سیستم پکیج دیواری انتخاب اول مهندسان برای سیستم گرمایشی می باشد. پکیج ها معمولا زیبا و جمع و جور هستند و بیشتر از سیستم های گرمایشی دیگر مورد استفاده قرار می گیرند.
اما همانطور که می دانید هر وسیله ای در کنار مزایایی که دارد معایبی هم دارد، یکی از مهم ترین معایب آن افت فشار می باشد که نتیجه آن گرم نکردن آب پکیج می باشد.
معمولا مهم ترین دلیلی که سبب افت فشار پکیج می شود نشت آب است که بر اثر نقص در اتصالات یا سوراخ شدن رادیاتورها ایجاد می شود هر چند که امکان دارد افت فشار نتیجه نقص در منبع انبساط، پمپ، گیج فشار و غیره باشد. با ما همراه باشید تا با مهم ترین دلایل افت فشار پکیج آشنا شوید.همچنین برای رفع قطعی خرابی پکیج خود روی کلمه تعمیر پکیج کلیک کنید.
نکته مهمی که وجود دارد و باید به شما بگوییم این است که، پکیج هایی که بیش از 3 سال کار کرده اند به طور طبیعی هفته ای 1 بار دچار افت فشار می شوند، البته این افت فشار برای پکیج های نو هر 3 هفته یکبار اتفاق می افتد.
اما بهتر است در بروز این مشکلات به سرویس پکیج خود بپردازید و برای دانستن این مطلب باید بدانید که چه موقعی باید به این کار اقدام کنید
علل افت فشار در سیستم های پکیج دیواری
1-نشتی در مدار بسته پکیج و رادیاتور وجود دارد
وجود نشتی در پکیج حتی اگر خیلی کم باشد یکی از دلایل افت فشار می باشد. گاهی ممکن است پکیج شما که دچار نشتی شده طی چند روز در حدود یک کاسه آب نشتی دهد اما همین مقدار کم هم در افت فشار پکیج تاثیر گذار است. نشتی آب می تواند نشات گرفته از پکیج شوفاژ، رادیاتور، لوله های گرمایش باشد.
2-باز گذاشتن شیر پر کن پکیج
گاهی اوقات اتفاق می افتد که بعد از تنظیم فشار فراموش می کنید که شیر پر کن را ببندید که همین موضوع سبب می شود که در حین استفاده از آب گرم فشار پایین بیاد که نتیجه افت فشار هم خاموش شدن دستگاه می باشد. اصولا شیر پر کن در حالت ساعتگرد بسته می شود و در حالت پاد ساعتگرد باز می شود.
3-سوراخ بودن مبدل حرارتی
گاهی اوقات اتفاق می افتد که پکیج های تک مبدل دچار سوراخ شدن مبدل حرارتی از درون می شوند، نتیجه این اتفاق افزایش یا کاهش فشار می باشد البته در این حالت افزایش یا کاهش فشار با سرعت پاینی اتفاق می افتد.
البته ذکر این نکته ضروری است که به ندرت ممکن است پکیج های دو مبدل هم دچار سوراخ شدن مبدل حرارتی شوند.
4- سوراخ بودن یا باد نداشتن منبع انبساط
در صورتی که منبع انبساط سوراخ شود و یا اینکه باد نداشته باشد ما با افزایش یا کاهش فشار پکیج مواجه می شویم.لازم به ذکر است که این موضوع یکی از شایع ترین مشکلاتیست که در پکیج ها به وجود می آید.
5-خرابی شیر پر کن
هنگامی که شیر پرکن خراب می شود حتی اگر شیر پر کن بسته باشد پکیج با افزایش و کاهش فشار مواجه می شود. زمانیکه پکیج با خرابی شیر پر کن مواجه می شود افزایش یا کاهش فشار با سرعت کمی اتفاق می افتد
در این مقاله از سری مقالات تعمیر پکیج ما تمام تلاش خود را کردیم تا تمامی دلایل افت فشار در پکیج را به شما عزیزان به صورت کامل توضیح دهیم. امیدواریم که این مقاله مورد پسند شما عزیزان واقع شده باشد از اینکه تا انتهای این مقاله ما را همراهی کردید کمال تشکر را داریم.
به طور کلی باید گفت گه دلایل افت فشار پکیج عموما نشتی در مسیر لوله کشی شوفاژها و یا نشتی در قطعات و اتصالات پکیج می باشد که باید به صورت کامل مورد برسی قرار بگیرد تا دلیل آن به صورت کامل مشخص شود
در شرایطی که حتی ماهی یک بار این اتفاق می افتد نیازی به نگرانی نیست و می توانید با کاری که به صورت کامل در ویدئو زیر آموزش داده ایم آن را بر طرف کنیم
جهت تعمیر و سرویس انواع پکیج با ما در رتباط باشید:
09170005033-09021185033