برای اینکه دلیل افت فشار آب گرم خروجی آبگرمکن را پیدا کنید، لازمست موارد زیر را بررسی کنید:
- نبودن جرم و گرفتگی در مسیر ورودی آب سرد به آبگرمکن دیواری
- نبودن رسوب اطراف مبدل حرارتی آبگرمکن (لوله های داخلی آبگرمکن)
- بررسی وجود گرفتگی و رسوب در فیلتر آب
- وجود رسوب و گرفتگی در شیرآلات و سردوش حمام (در صورتی که فقط فشار آب گرم در حمام کاهش داشته است)
روش های افزایش فشار آب گرم آبگرمکن
دسترسی به آب گرم در طول روز را میتوانیم یکی از نیازهای اساسی هر فرد بدانیم. کم بودن میزان فشار آب گرم میتواند مشکلساز باشد و عواقبی را به دنبال داشته باشد. از این رو بسیاری از افراد همواره به دنبال روش های افزایش فشار آب گرم آبگرمکن هستند تا بتوانند به راحتی از آب استفاده کرده و شستوشوهای مدنظر خود را انجام دهند. در این بخش به معرفی برخی از روش های مؤثر در افزایش میزان فشار آبگرمکن میپردازیم تا شما بتوانید در مواقع لزوم از آنها بهره ببرید.
رسوبزدایی آبگرمکن
اولین روشی که شما میتوانید برای تنظیم آبگرمکن دیواری با فشار کم آب مورداستفاده قرار دهید، رسوبزدایی قطعات و اجزاء داخلی آبگرمکن است. آب شهری معمولا دارای املاح و مواد معدنی مختلفی است که به مرور زمان باعث گرفتگی و رسوب بر روی قسمتهای داخلی دستگاه میشود. افزایش جرم و رسوبهای آهکی بر روی قطعات و لولهها میتواند مانند یک عایق تبادل انرژی عمل کرده و اجازه رسیدن انرژی از شعله آبگرمکن به آب سرد را ندهد. همین موضوع باعث میشود تا میزان فشار آب گرم آبگرمکن کاهش پیدا کند و نتواند نیاز شما را در این زمینه به خوبی برآورده کند.
علاوه بر موارد گفته شده سوراخ شدن مبدل حرارتی، نشتی در مدار، خراب شدن شیر پرکن، عدم نصب مناسب قطعات، هوا گرفتن منبع انبساط علاوه بر انباشته شدن رسوب، همگی میتوانند علت کم شدن فشار آب گرم در آبگرمکن دیواری باشند و حتی منجر علت نیامدن آب گرم آبگرمکن دیواری شوند.